Kárpittisztítás | Kárpit/szőnyegtisztítás, irodatakarítás Budapesten (is)
Kárpit/szőnyegtisztítás, irodatakarítás Budapesten

Szőnyeg és kárpittisztítási díj kalkulátorBezárás
Díj kalkulátor

Kárpittisztítás

Kárpittisztítás, padlószőnyeg tisztítás, gyors kiszállással akár hétvégi munkavégzéssel.

  • Gyors kiszállással.
  • akár hétvégi munkavégzéssel is.

Amennyiben otthoni vagy irodai ülőbútorai, heverői, egyéb kárpitos bútorai a használat során bekoszolódtak, nem érdemes házilagos tisztítási módszerekkel bajlódnia, mert a nem megfelelő szerek használata csak ront a helyzeten. Hívjon bennünket, és mi gyorsan, hozzáértéssel, a megfelelő tisztítószerekkel és eszközökkel megoldjuk a kárpittisztítást!

Kárpittisztítás kiszállással

Vállaljuk kárpitozott bútorok felületeinek takarítását, autókárpitok takarítását Budapest vonzáskörzetében helyszíni kiszállással, akár hétvégi munkavégzéssel is. Szabaduljon meg az allergiától és a kellemetlen szagoktól a szőnyegtisztítás és a kárpittisztítás segítségével!

 

Mindenféle kárpittisztítás

Helyszíni kárpittisztítás

Szolgáltatásunkkal természetesen házhoz megyünk, nem szükséges elvinni a bútorokat a kárpittisztítás elvégzéséhez, így a tisztítási költségek is kedvezőbbek, és Ön a néhány órán belül már újra használatba is veheti bútorait.

 

Ülőgarnitúra tisztítás, Heverő tisztítás, Foteltisztítás, Szék tisztítás, Rekamié tisztítás, Franciaágy tisztítás, Kanapé tisztítás, és egyéb kárpittisztítás helyben. Kárpitos bútorai olyanok lesznek, mint új korukban!

 

Kárpittisztítási eljárás során, az anyag fajtájától szinte teljes mélységig tisztíjuk a bútor huzatán keresztül a  port és, atkákat és az egyéb  szennyeződéseket.

 

Bőrtisztítás, Novalife, Carabu, Novastar, Lederland , Alcantara tipusú textilek tisztítása szakszerűen.
Rágó eltávolítás, viasz és egyéb speciális foltok eltávolítása mindennemű roncsolás vagy sérülés nélkül.

 

A kárpittisztítás magában foglalja az általános felületi tisztítás mellett magában foglalja a folteltávolítást a szagmentesítést is. Vizelet és egyéb makacs szennyeződés esetén felárat számolunk fel – ilyen esetben előre egyeztetjük ezt Önnel.

 

Kárpit- és szőnyegtisztítás 

 

 


  

Takarításban Az Ön Szakértő Partnere!

Kárpittisztítás professzionálisan.

Hívjon bennünket:

Lévai Zsolt: 06 70 774 6690

Lévai Melinda: 06 20 214 1846