Tisztítási eljárások | Kárpit/szőnyegtisztítás, irodatakarítás Budapesten (is)
Kárpit/szőnyegtisztítás, irodatakarítás Budapesten

Szőnyeg és kárpittisztítási díj kalkulátorBezárás
Díj kalkulátor

Eljárási technológiák

Munkafolyamatainkat vegyész technikus ellenőrzi!

Szőnyegtisztítási üzemi eljárás:

Mélymosás vegyszeres tisztítási eljárással. Pamut szőnyegtisztás, Gyapjú szőnyegtisztás: Kímélő tisztítás, Vegytisztítási eljárással. A Szőnyegtisztítás síkmosással, mélymosással történik. Majd egy nagyméretű szőnyegcentrifugában, kicentrifugáljuk. Majd szárítást követően, csomagolásra kerül kiszállításra. Szőnyegtisztító üzemünkben vegyésztechnikus által ellenőrzött vegy- és tisztítószereket alkalmazz. Biztosítva ezzel a megfelelő és hatékony eljárást.

Kárpittisztítási eljárás:

Az anyag fajtájától szinte teljes mélységig tisztíjuk a bútort. A kárpittisztítás magában foglalja az általános tisztítás mellett a folteltávolítást, szagmentesítést tisztítás portalanítás-atkátalanítással egybekötve. Speciális bőrtisztítás, Novalife, Carabu, Novastar, Lederland , Alcantara tipusú textilek tisztítása szakszerűen.

Fertőtlenítő tisztítás: amelynek során vizelet, hányadék, vagy rágó hatékony eltávolítására van lehetőség.

Takarítási eljárások:

Fertőtlenítés:

Minden olyan eljárás, amely a külső környezetbe kikerült kórokozók elpusztítására, illetve fertőzőképességük megszüntetésére (inaktiválásukra) irányul. A fertőtlenítés lehet megelőző, folyamatos, záró, szigorított.

Fertôtlenítô takarítás:

Az eljárás, amelynek alkalmazása során a  különböző helyiségekben (ezek padló és falfelületein) felszerelési és berendezési tárgyain lévô pathogen mikroorganizmusokat fertőtlenítő hatású tisztítószerek oldataival és mechanikus hatással kombinálva elpusztítjuk, illetve inaktiváljuk.

Fizikai (optikai) tisztaság:

Szabad szemmel látható, értékelhető tisztaság, amely előfeltétele a mikrobiológiai tisztaságnak, de nem jelenti annak tényét. Kizárólag tisztítószerrel végzett takarítás során a tisztaságnak csupán ez a fokozata érhető el.

Mikrobiológiai tisztaság:

A fizikai illetve kémiai eredetű szennyeződések eltávolítása mellett a pathogén mikroorganizmusok eltávolításával, inaktiválásával elérhető állapot. Mikrobiológiai tisztaság kizárólag fertőtlenítő takarítási eljárással érhető el.

 

irodatakarítási eljárások 

Takarításban Az Ön Szakértő Partnere